+38(098)279-63-68

Валентинка

возраст:  20 грудь: 2
рост: 170 вес: 50
за час:   600 грн.
2

+38(063)940-33-22

Марина

возраст:  22 грудь: 3
рост: 170 вес: 56
за час:   500 грн.
4

+38(068)883-01-11

Лера

возраст:  19 грудь: 3
рост: 175 вес: 60
за час:   500 грн.
0

+38(068)527-98-31

Марта

возраст:  30 грудь: 3
рост: 167 вес: 63
за час:   350 грн.
1

+38(068)883-01-11

Ира

возраст:  25 грудь: 4+
рост: 170 вес: 60
за час:   500 грн.
0

+38(097)427-94-79

Иришка

возраст:  23 грудь: 3
рост: 170 вес: 50
за час:   400 грн.
0

+38(063)100-45-04

Настя

возраст:  20 грудь: 3
рост: 175 вес: 60
за час:   500 грн.
0

+38(097)007-06-68

Sandra

возраст:  25 грудь: 2,5
рост: 173 вес: 53
за час:   600 грн.
3

+38(099)444-49-71

Аленка

возраст:  26 грудь: 2,5
рост: 174 вес: 50
за час:   500 грн.
1

+38(098)502-77-27

ЯНА_18лет

возраст:  18 грудь: 2
рост: 163 вес: 48
за час:   300 грн.
4